Reiniging na overlijden
        Professioneel, efficiënt en respectvol. Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in het reinigen van uitzonderlijke situaties. Werkzaam in heel Nederland! 

Vervuilde woning leegruimen en bezemschoon opleveren

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het ontruimen en schoonmaken van extreem vervuilde panden/woningen. Hierbij kunt u denken aan: zware verwaarlozing, ernstige verzameldwang, hoarder woning ontruimen, plaats delict, intense stank, bloed etc.


Een woning leeghalen/schoonmaken na een verhuizing, overlijden van een dierbaar persoon of vanwege verzameldwang, is een vervelende klus die veel mensen liever niet zelf doen. Door deze uit handen te nemen, heeft u zelf een boel zorgen minder. Wij zorgen ervoor dat de woning gereinigd/gedesinfecteerd en netjes achtergelaten wordt. 


Efficiënt, respectvol en professioneel

Soms twijfelen mensen erover om een bedrijf in te schakelen, bijvoorbeeld: omdat er waardevolle spullen in de woning staan. Die twijfel is echter helemaal niet nodig. Onze medewerkers werken altijd zorgvuldig en respectvol. Als zij waardevolle spullen of foto´s vinden, zullen ze dat u altijd laten weten. U laat de woningontruiming met een gerust hart over aan onze specialisten. 


Welke ontruimingen voeren wij uit?

  • Volledige of gedeeltelijke ontruiming voor particulieren
  • Woningontruiming na overlijden
  • Door hoarding (verzameldwang) enorm veel troep en afval is opgestapeld;


Aan wie leveren wij services?

  • Gemeentes
  • Woningstichtingen
  • Particulieren
  • Bedrijven


Wat zijn de kosten voor het schoonmaken van een vervuilde woning?

De prijs die u betaald voor het schoonmaken/ontruimen van een pand, verschilt per situatie. Dit is afhankelijk van de grootte van het pand en afhankelijk van de hoeveelheid afval. Het is wel mogelijk om een indicatie te geven van de kosten waar u mee te maken zou kunnen krijgen. 

De kosten liggen gemiddeld tussen de €750,00 en €1800,00 voor een volle werkdag van 8 uren. Deze kosten zijn exclusief voorrijkosten en exclusief het afvoeren van het afval. 

Indien u een woning door ons bedrijf volledig schoongemaakt wilt hebben, dan is dit uiteraard mogelijk. Na uw goedkeuring op onze offerte gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om de woning schoon op te leveren.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0648726253  of emailadres: info@specializedcleaningsnijder.nl

Bellen
Map
Info